PSP

 

Wij zijn gesloten t/m 2 maart.

Bestellen is uiteraard mogelijk.

Uw bestelling wordt op dinsdag 3 maart verzonden.

Buzz De Slimste van Nederland

Verkoopprijs: € 6,95
Korting
buzz-de-slimste-van-nederland-9
buzz-de-slimste-van-nederland
Beschrijving

PSP game

Leeftijd: 12+

Genre: behendigheid

Speler(s): 1 t/m 4

Systeem: Pal

Sony Computer Entertainment Europe stuurt de gevatte spelshowpresentator Buzz voor het eerst naar Nederland waar hij op zoek gaat naar de grootste triviakenner van Nederland. De duizenden algemene kennisvragen kunnen dit keer ook op de PSP worden beantwoordt in gevarieerde speltypen die specifiek op elk platform afgestemd zijn.

Verzamel je familie en vrienden, pak je PSP en de show kan beginnen. Je strak geklede en bijdehante gastheer stelt de vragen, jij geeft zo snel mogelijk het juiste antwoord. Elke versie van Buzz!: De Slimste van Nederland is speciaal voor de mogelijkheden van het bijbehorende platform ontwikkeld. Zo neem je in de PS3-versie deel aan online quizzes, geef je de PSP van speler naar speler door in de Pass-Around Mode en laat de Multiplayer-stand van de PS2-versie maar liefst acht triviameesters tegen elkaar strijden!

Ga op zoek naar de zwakke plekken van je vrienden in de trivia-kennis en geef het PSP-systeem door als het hen het minst uitkomt. Elke speler moet om de beurt één van de duizenden vragen beantwoorden om vervolgens het PSP-systeem aan een vriend door te geven. Als je eenmaal zijn of haar zwakke plek gevonden hebt, geef je het systeem juist aan hem of haar door zodat diegene juist een vraag in die categorie moet beantwoorden. Dit staat garant voor spannende wedstrijden en tal van hilarische momenten. De single player modus houdt de speler wel even zoet met 15 trivia-uitdagingen om te overwinnen en tal van prijzen en medailles om te winnen.